Teeth in hour

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIJU

Teeth in hour

Jedan od velikih nedostataka implanata je dug proces njegove ugradnje, jer od ugradnje korena do postavljanja krunice i konačnog uobličavanja veštačkog zuba može da prođe i nekoliko meseci.

U našem centru je uspostavljena nova tehnologija, tzv. Teeth-in-an-Hour ili zubi za jedan sat. Ova tehnologija omogućava kompletnu ugradnju implanta (korena, nadogradnje i krunice) za 1 sat. Pomoću tehnologija Teeth-in-an-Hour moguće je izvršiti trodimenzonalno kompjutersko skeniranje usne duplje i otiska vilice. Nakon skeniranja i uzimanja otisaka, prispeli podaci se obrađuju i na dubler modelima se vrši rekonstrukcija i kompjuterska ugradnja implantata, postavljanje supra struktura i izrada privremenih zubnih nadoknada. Nakon toga, pacijent je spreman za operaciju ugradnje implantata, po kompjuterski određenim pravcima iza kojih se na paralelizovane suprastrukture postavljaju privremene zubne nadoknade. Privremene zubne nadoknade su izrađene od vrlo kvalitetne plastike i ti zubi ostaju kod pacijenta naredna dva meseca. Nakon toga se izrađuju konačne keramičke nadoknade.

Zaključak:

Zubi za jedan sat podrazumevaju prethodno skeniranje vilice i uzimanje otisaka bezubih prostora. Nakon toga se protetski rad, koji je već kompjuterski pripremljen, pri sledećoj poseti zajedno sa hirurskom intervencijom ugradnje implantata privremeno cementira pacijentu.


POSTAVITE NAM
PITANJE
Dental Plaza

* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24

Top